Hvalpelegestue

Legestuen holder ferie i uge 42

Legestuen er åben hver torsdag kl. 16.30-17.30, billetter købes i butikken på Skive Dyrehospital

Legestuen for hvalpe henvender sig fortrinsvis til hvalpe i alderen 2-4 mdr. Her kan alle hvalpeejere med hvalpe i denne alder komme og lege med artsfæller i et trygt miljø.

Der vil altid være en veterinærsygeplejerske til stede, som man kan spørge til råds om hvalpenes leg. Det er meget vigtigt, at man får sin hvalp godt socialiseret, og derfor prøver vi nu at lave et sted, hvor dette kan ske kontrolleret. Vi træner ikke alm. hundetræning på dette hold, det er udelukkende socialisering af hvalpene.

Legestuen foregår torsdage kl. 16.30-17.30 og i dette tidsrum kan man komme og gå, som man vil, man behøver ikke nødvendigvis være der hele tidsrummet.

Da hvalpene her er så unge, er det ikke alle hvalpene, der vil være vaccineret endnu, og derfor er al omgang med de andre hunde på eget ansvar.

Sted: Skive Dyrehospital, Elskjærbakken 5, 7800 Skive i indhegningen.

Prisen for at være med er 30 kr. pr. gang. Ønsker man at købe 5 ture eller flere på en gang, koster det 25 kr. pr billet. Billetterne købes i dyrehospitalets butik, som har åbent alle hverdage kl. 8.00-17.00.

Alle, der kommer med en hvalp til legestuen, skal være mindst 15 år.

Vi glæder os til at se jer! Her kan I se, hvor sjovt hvalpene har det:

 

 

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.