Tosafoto på Skive Dyrehospital

Tosafoto på Skive Dyrehospital Skrevet af Af: Jette Rasmussen | 2. nov 2015

Mangler du den perfekte julegave? Er julekortene endnu ikke planlagt? Eller ønsker du dig brændende et fedt billede af dit kæledyr? - Så har du muligheden nu!
Fredag den 13. november kl. 12-17 har du mulighed for at få taget et professionelt billede af dit kæledyr. Tosafoto besøger Skive Dyrehospital og du kan få 3 digitale billeder af dit kæledyr for blot 150 kr.
Du kan betale med kontanter eller overføre via mobilepay.
Når du kommer trækker du et nummer og fotograferingerne foregår i nummerorden, der er tidligst mulighed for at få udleveret nummer fra kl. 11:30.

Del denne historie
Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.