Om os

Skive Dyrehospiatal

Skive Dyrehospital vil yde sit bedste for dig og dit kæledyr.

Tryghed, omsorg og loyalitet er vor værdigrundlag.

Skive Dyrehospital blev etableret i år 2000. Dyrehospitalet er veludstyret med et personale, som løbende videreuddanner sig, så vi til en hver tid kan tilbyde vore patienter den bedst mulige behandling.

Vi har specialiseret os i undersøgelse og behandling af hund, kat, kanin, marsvin og mindre kæledyr.

Dyrlægerne udfører dagligt undersøgelser og behandlinger, operative indgreb, tandbehandlinger, ultralydsscanning samt røntgenundersøgelser.

Skive Dyrehospital har desuden sit eget laboratorium, hvor der er mulighed for at lave blodanalyser (blodtælling, biokemi, elektrolytter, hormonanalyser, specifikke test for infektionssygdomme) samt urin- og afføringsprøver.

På dyrehospitalet har vi en velassorteret butik med ting til dig og dit kæledyr. Vi forhandler foder fra følgende firmaer VetPro, Virbac, Specific, Royal Canin og Hill´s. Desuden sælger vi plejemidler som f.eks medicinske shampoos, kosttilskud, loppe- og flåtmidler og aktivitetslegetøj.

Veterinærsygeplejerskerne på dyrehospitalet kan du møde i mange situationer. De passer og plejer vore patienter og assisterer ved operationerne. De afholder hvalpelegestue, hvalpe- og killingesnak, hundetræning og adfærdsrådgivning. De tilbyder hundemassage og laserterapi. Du møder dem ligeledes i receptionen, hvor du kan få vejledning i fodring og pleje af dit kæledyr.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.