Kastration og sterilisation

Kastration og sterilisation

Vi opererer altid om formiddagen, derfor modtager vi oftest operationspatienter om morgnen i tidsrummet kl. 8.00-9.00, her modtages I af en dyrlæge. Operationspatienterne går som regel hjem i tidsrummet 14.30-17.00. Vi aftaler afhentningstidspunkt på dagen, det kan være en dyrlæge eller en veterinærsygeplejerske, der sender hunden eller katten hjem.

Patienter til denne type operationer skal møde fastet, i dette tilfælde betyder det, at katten ikke må få mad fra kl. ca. 22.00 aftenen inden operationsdagen. Den må dog gerne have vand helt frem til, at du afleverer den hos os.

Når du afhenter din kat, vil den oftest være mere træt end normal, og det er selvfølgelig en stor fordel, at den ikke efterlades alene samme dag. Der vil være forskellige restriktioner for aktivitet de kommende dage eller uger, dette bliver du informeret om ved afhentning.

Katte kan have brug for hjælp for ikke at slikke og bide i operationssåret, derfor tilbyder vi både køb af krave og bodystocking. Priserne ses på denne side.

I priserne for neutralisation af katte er beløbet for medicin inkluderet i prisen.

Er du i tvivl om priser, eller ønsker du at bestille tid, er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 97 51 30 45, vi kan altid udregne en pris specielt tilpasset dig og dit kæledyr.

Kastration (eksl. krave/body)
Kastration
809,00 kr.

Injektionsbedøvelse, optimeret smertebehandling

Kastration, øremærkning og registrering
919,00 kr.

Injektionsbedøvelse, optimeret smertebehandling

Sterilisation (inkl. udleveret medicin, eksl. krave/body)
Sterilisation
1476,00 kr.

Inhalationsbedøvelse, optimeret smertebehandling, udleveret smertestillende medicin, syning med indvendige tråde

Sterilisation, øremærkning og registrering
1586,00 kr.

Inhalationsbedøvelse, optimeret smertebehandling, udleveret smertestillende medicin, syning med indvendige tråde

Krave til kat
47,50 kr.

Bodystocking
240,00 kr.