Laserterapi

Laserterapi

Skive Dyrehospital tilbyder laserterapi, som er en fuldstændig non-invasiv behandlingsform, der via en bestemt bølgelængde af lys skaber en terapeutiske virkning.

Når et område laserbehandles, tilføres området energi, som øger blodcirkulationen og trækker ilt samt næringsstoffer til det beskadigede område. Behandlingen mindsker derfor betændelse, inflammation, hævelse og ømhed.

Laserbehandling hjælper på tilstande, hvor der er inflammation tilstede. F.eks. ældre hunde og katte med gigt og ømme muskler, akutte hot spots, katte med bylder, dyr med paradentose og tandbylder. Ligeledes er der god effekt af laserbehandling efter en operation. Dyret vil have mindre smerter og få en hurtigere heling.

Dyret som behandles behøver hverken bedøvelse eller smertestillende medicin. Behandlingen foregår ved, at laserhovedet føres hen over det beskadigede område. Det er ikke en behandling, som gør ondt. Det eneste dyret mærker, er en let varme i det behandlede område og de fleste dyr nyder tydeligt behandlingen, når de har fundet ud af, hvad det går ud på. Efter behandlingen får man sit dyr med hjem igen med det samme.

Antal behandlinger vurderes i hvert enkelt tilfælde.

Priser pr. 1. august 2017 (inkl. moms)

Laserbehandling 250 kr.

Laserbehandling i forbindelse med konsultation, massage eller operation 125 kr.

Laserbehandling 3 turskort 600 kr.

Laserbehandling 5 turskort 875 kr.

Laserbehandling 10 turskort 1.500 kr.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.