Jubilæum 20 år

Jubilæum 20 år 1. sep 2020

Vi fejrer vores 20 års jubilæum i september måned 2020.

I uge 36 og 37 har vi jubilæumssalg - se nærmere på vores Facebookside

I 2000 blev dyrehospitalet bygget på Elskjærbakken og der er sket meget siden...

Dengang kunne huset rumme både landdyrlæger og kæledyrsdyrlæger. Landdyrlægerne er dog forlængst flyttet for sig selv, og pladsen er inddraget til udvidelse af kæledyrsfaciliteterne.

I 2000 skrev vi journaler i hånden på kartotekskort - vi fik dog heldigvis  journalsystem på pc inden for få år.

Indvendigt er der bygget om 3 gange (større rotationer):
1: Oprindeligt var huset født med et stort kontor; dette blev inddraget til et ekstra konsultationsrum og kontor og køkkenet bygget om.
2: En del af venteværelset blev inddraget til et ekstra konsultationsrum sammenlagt med det daværende lager (det der nu er konsultation 1) Lageret blev flyttet ud i et andet disponibelt rum.
3: Den sidste ombygning i 2018 har givet mulighed for at lave separat burrum for hunde og katte. Røntgenrummet er blevet flyttet, vi har fået et separat tandrum. Alt sammen noget der giver bedre arbejdsvilkår for os, men også til glæde for de indlagte dyr hver eneste dag.

I 2000 var der ansat 1 Veterinærsygeplejerske. I dag er vi 7 Veterinærsygeplejersker.

Ligesom i så mange andre virksomheder har der på Skive Dyrehospital været udskiftning i medarbejderstaben. Men 3 ud af 12 medarbejdere har arbejdet på Skive Dyrehospital i alle årene; Lars, Dyrlæge og medejer af Skive Dyrehospital, Kirsten, der er vores bogholder, og Dina, en af Veterinærsygeplejerskerne du møder når du kommer på besøg.

Vi er blevet certificeret som Cat Friendly Clinic med GULD i 2019.

De sidste ca. 10 år har vi haft hundetræning, som en fast del af vores tilbud til vores kunder.

I 2018 blev Skive Dyrehospital og Roslev Dyreklinik lagt sammen, og vi bor nu sammen på Elskjærbakken 5 i Skive. Del denne historie