Tandrensning samt mundhuleundersøgelse

Rigtig mange hunde har jævnligt eller får af og til brug for at få renset tænderne.
Her på hospitalet renser vi tænderne med ultralydsrenser, og tænderne poleres efterfølgende. Vi benytter tandrøntgen som en helt naturlig og nødvendig del af en god og fuldendt tandrensning og mundhuleundersøgelse.

De anførte priser er gældende, hvis vi udelukkende skal rense, polere og tage tandrøntgen af tænderne.

Ofte er det meget svært eller umuligt at få lov til at undersøge munden/tænderne ordentligt, før patienten er i narkose, derfor sker det ofte, at vi først kan se omfanget af behovet for tandbehandling ud over tandrensningen, når hunden er bedøvet. Der kan være løse tænder, flækkede tænder eller på anden måde dårlige tænder, som evt. skal fjernes, sådan at hunden ikke har ondt.

Dette betyder også, at netop ved tandbehandling er det næsten umuligt at bestemme en pris på forhånd, da vi ikke altid véd, hvad der skal laves, før vi er i gang. Priserne på tandbehandling inkl. tandrensning og polering på hund ligger oftest indenfor 2195-4500 kr.
Den endelige pris afhænger af, hvor meget der skal laves og tidsforbruget i forbindelse med behandlingen.

HUSK, hvis du har en VetPlan sundhedsordning til din hund får du altid 20 % rabat på tandrensnings prisen (kan ikke kombineres med andre rabatter)

Pris
Tandrensning og mundhuleundersøgelse samt tandrøntgen
2195,00 kr.

Ultralyds-tandrensning, mundhuleundersøgelse, måling af tandkødslommer

Fjernelse af overtallige mælketænder
1770,00-2030,00 kr.

inkl. røntgen, prisen afhænger af antallet af mælketænder der skal fjernes